čtvrtek 2. října 2014

preview New Jersey Devils 14/15 - NHL

Příprava zatím ukazuje, že náš tým má mezery, které by potřebovali zaplnit, např. náhradní gólman a defenzivní hra obránců.

Příchod hotového produktivního beka by se hodil náramně. Na druhou stranu jsou tam i pozitivní věci, ze kterých je třeba se odpíchnout. Tak např. třetí útočná řada, která byla v minulé sezoně spíš jen do počtu, letos ve složení Boucher - Ryder - Brunner ukázala, že se může bodově prosazovat. Vypozoroval jsem též výbornou formu Coryho Schneidera, který když byl v bráně, byl naprostou jistotou. Další dobré znamení pro pomalu začínající nový ročník NHL.

DeBoer je zatím nadšený z podepsání dvou volných hráčů Havláta a Cammalleriho. Prvního popisuje jako hráče, který nepatří mezi řadové, na to jaký plat odečítá z platového stropu. Druhý je produktivním levým křídlem, hrajícím v posledních letech v první řadě Flames. Mike Cammalleri si hlavně pochvaloval spolupráci s Jágrem. Devils s ním počítají do první útočné řady se Zajacem a legendární "68".

Stručně řečeno je potřeba neprohrávat tolik po nájezdech, udržet formu Schneidera, Jágrovi dát dostatek prostoru, aby mohl ukázat, v čem je nejlepší. Samozřejmě ze všeho nejvíc je nutné, aby se ukázalo víc 20-gólových střelců a gradovala forma třetí a čtvrté pětky.

Žádné komentáře:

Okomentovat