pátek 25. dubna 2014

Závěrečná kola Gambrinus ligy

Máme tu 26. kolo Gambrinus ligy, které proběhne tento víkend. Kol je 30 a to značí, že teď už půjde o hodně. Spousta týmů jako Znojmo, Bohemians 1905, Baník Ostrava, Slavia Praha, Fk Příbram a Sigma Olomouc budou mít obrovské starosti s udržením prvoligové příslušnosti. Na druhou stranu Mladá Boleslav a Liberec se ještě poperou o Evropskou ligu a možná i Teplice můžou ještě promluvit do boje, ale to jen v případě, že Sparta nebo Plzeň vyhraje Pohár české pošty.
Zatímco o mistrovi ligy je na 99% rozhodnuto. Bude jím po čtyřleté odmlce Sparta Praha. Nejúspěšnější klub české historie, který je v poslední době zastinován Viktorií Plzeň. Tuto nadvládu chtějí "lavičkovci" utnout.
Zápasy, které bych labužníkům doporučoval shlédnout: Sparta - Liberec = Sparta může slavit titul pokud Plzeň neboduje doma s Teplicemi, to je mimochodem další šlágr a zápas, kde by mohlo padnout dost gólů. Zajímavý souboj bude viděn ve Vršovicích, protože tam už jde jak se říká do "tuhého". Bude to bratrovražedný souboj. Oběma týmům jde o udržení, takže jak Slavia tak Bohemka musejí bodovat. Nejlépe za tři body.

Utkání v tv:        Sparta - Liberec                                  ČT SPORT 20:15 SOBOTA
                         Plzeň - Teplice                                    FANDA 20:15 PÁTEK
                         Bohemians 1905 - Slavia Praha           FANDA 20:15
                         Příbram - Znojmo                                ČT SPORT 18:00


                         

Žádné komentáře:

Okomentovat