neděle 3. srpna 2014

Synot liga 2014/15

Gambrinus liga je zpět. Nyní v novém balení. Její název pochází od sázkařské kanceláře Synot. Nový partner slibuje lepší podmínky než ten předchozí. Další novinkou je, že 1. liga má svojí znělku, ano tak jako tomu je v Lize mistrů, v Synot lize před každým zápasem uslyšíte právě jí.
1. kolo ukázalo, že v ofenzivním trendu bude Synot liga pokračovat. Celky jako Sparta, Plzeň, Ml. Boleslav, Teplice, Dukla a nyní i nově Slavia budou sázet na ofenzivu. Minulá sezona byla z pohledu celkově nastřílených gólů rekordní.
Dva české portály opět nabízejí svojí fantasy ligu, kde si můžete vytvořit tým, který Vám získává body podle toho jak se danému hráči daří. Tento nový prvek, který se k nám dostal teprve minulý rok, se mezi fanoušky obrovsky chytil.
Překvapením celé ligy je zatím Slavia, obměnila kádr, zbavila se "zvědů" z Ruska, rozuměj manažerů a poradců, kteří měli hlídat klub dokud nebude odkoupen od slávistického majitele Aleše Řebíčka. Hraje dopředu a konečně je vidět na její hře nějaký systém, za který vděčí trenérovi Miroslavu Beránkovi. Zatím se ve vynikajícímn světle předvedli hlavně Škoda a Latka. Po necelých dvou kolech tak vídáme opět na špici tabulky pražká "S". Uvidíme však jestli to oběma týmům vydrží.
Zato Plzeň se topí v problémech. Pohárový zápas ukázal slabou defenzivu, nejen ten pohárový, v Superpoháru dostala od Sparty 3 góly a v prvním ligovém od Příbrami 2, což je na takový klenot naší ligy prostě moc. Proto se začíná mluvit o odvolání trenéra Uhrina. Říká se, že má špatné vztahy jak s vedením tak s hráči. Inu vypadá to na velké změny v západočeském celku. Uvidíme jak vše dopadne.

Žádné komentáře:

Okomentovat