sobota 6. září 2014

CHL Třinec - Stavanger - preview

V Norsku ve Stavangeru se hraje 4.kolo základní skupiny E 1.ročníku nově vzniklé Champions league.

Třinec už je poučený z minula a tentokrát nechce připustit zaváhání a podcenění méně znamého soupeře z Norska. Třinečtí zatím dvakrát porazili Sc Bern, výborný švýcarský tým z hlavního města, a to dokonce skórem 11:0 ve dvou zápasech. Ocelářům vyhovuje když s ním soupeř hraje otevřenou partii.

Tým ze severu Moravy podlehl právě norskému soupeři v minulém vzájemném zápase a tak má teď co napravovat. Soupeř nebyl lepší, ale z minima střel vytěžil 5 gólů a zvítězil těsným poměrem 5:4.  To znamená, že dnes v Norsku by opět mohl mít problémy.

Stavanger Oilers, jak zní celé jméno klubu z Norska, není zatím žádným otloukánkem, jak by se mohlo na první pohled zdát. Ve skupině mu patří druhé místo s 5 body po 3 odehraných zápasech. Hned za Třincem.

Třinec se dnes bude pokoušet o další tři body, které by mu v tabulce hodně pomohly. Nicméně "šichtička" to nebude jednoduchá. Jako Češi musíme dnes Třinci držet palce, hraje se o prestiž a známost našeho hokeje nejen v Norsku, ale celé Evropě. Celou událost můžete sledovat na obrazovkách Slovak sport 2, který vlastní práva na celou sezonu CHL.

Žádné komentáře:

Okomentovat